Fluffy

Hoe lekker is dit ik kwam dit recept tegen op het web en moest het gelijk uitproberen. Ik heb het nu volgens het recept gemaakt maar ik wil zeker nog even gaan experimenteren. Ik blijf immers een kok. 😉

fluffy protein explosion

Recept Afdrukken
Fluffy
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
persoon
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
persoon
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm je oven alvast voor op 200 graden en spray een siliconen cakevorm in met wat bakspray. Neem een mengkom en doe daar het eiwit en een snufje zout in. Nu ga je het eiwit zo goed mogelijk opkloppen. Ik gebruik hier een elektrische handmixer voor en ga net zolang door totdat ik de mengkom op zijn kop kan houden zonder dat het eruit valt. Probeer dit vooral thuis 😛 Zodra je hiermee klaar bent, voeg je de kwark, de whey, het aroma toe en meng je dit met een spatel voorzichtig door het opgeklopte eiwit. Nu is het alleen nog maar een kwestie van het beslag rustig in de cakevorm gieten en aftoppen met de kokosrasp en het amandelschaafsel. Schuif deze unit voor 30 minuten je oven in en begin vooral meteen met genieten zodra die klaar is, want koud is het stukken minder lekker 😉 LET OP: Het staat je vrij om dit recept aan te passen en andere producten/ingrediënten te gebruiken. Echter weet ik niet wat daarvan het resultaat zal zijn en heb ik het ook niet allemaal zelf uitgeprobeerd 😉
Notities

Macro's gehele recept:

Kcal 258
Eiwitten 42,3 gram
Koolhydraten 8,4 gram
Vet 8,1 gram
Vezels 1,8 gram

Deel dit Recept
 

Auteur: Tienus

Een ware foodlover, en toevallig ook nog goed in koken. Momenteel volop bezig om weer in shape te komen, en mijn kennis deel ik graag met jou

3 gedachten over “Fluffy”

  1. Nadat ik dit recept hier heb gevonden, heb ik het inmiddels drie keer gemaakt. Echt een super lekker recept en ook nog eens heel erg vullend, wat wil je nog meer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *