Kruidnoten, maar dan verantwoord

Sinterklaas is al weer bijna in het land, vanaf nu kruidnoten die je gewoon mee kan snoepen.

Ok, dus je bent goed bezig met je lichaam. Je let op wat je eet, sport voldoende of zelfs keihard.. Je lichaam in shape krijgen en houden is namelijk de focus waar je jezelf op gezet hebt. En dan komen de feestdagen eraan. Sinterklaas als eerste, hoe zorg je ervoor dat je met iets minder schuldgevoel mee kan snacken?

Bij toeval kom ik deze protein kruidnoten tegen, is dat effe mazzel!

Ja je leest het goed, kruidnoten zonder toegevoegde suiker en weet je wat.. Ze zijn nog lekker ook, natuurlijk iets minder zoet maar ik vind het een prima alternatief!  Je kunt zeggen dat ze wat aan de dure kant zijn, maar laten we eerlijk zijn, je wilt niet het hele zakje ineens opeten. Je bent namelijk bezig om je lichaam in vorm te krijgen en te houden nietwaar?

Eigenlijk ben ik stikjaloers, ik wil deze gezonde pepernoten zelf kunnen maken, en daar ga ik me de komende weken ook heus wel op richten. Maar tot ik tot een goed recept ben gekomen, bestel ik deze jongens.

Ik vraag me ook af als ik deze jongens gewoon op een tafel zou neerzetten, of het mensen zou opvallen dat het geen reguliere pepernoten zijn…

Check ook even de waardes in vergelijking met reguliere kruidnoten:

https://i2.wp.com/www.bodyenfitshop.nl/media/wysiwyg/kruidnoten.jpg?w=840&ssl=1

Tja best schrikken he? Nou ja eigenlijk niet. Je bent niet voor niks op zoek naar een alternatief. Dus wil jij aan je eiwitten toekomen, let je op je koolhydraten inname en ben je op zoek naar een alternatief rondom deze feestdagen? Dan kun je de protein kruidnoten van Body & Fit hier bestellen.

 

Auteur: Tinus

Lang leven het leven, het liefst met een gezonde levensstijl. Maar niet bereid om altijd voor alles concessies te doen. Altijd op zoek naar leuke weetjes en feiten als het om voedsel gaat. En... laten we elkaar niet gek maken met de voedsel hysterie die je soms leest. Een beetje boerenverstand gebruiken is niet erg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *